Party cu John!

Pentru inceput trebuie sa cazi de comun acord cu persoana iubita, daca doriti o formatie, un DJ sau ambele variante.

De ce spun asta? Fie ca vorbim despre o nunta, un botez sau o petrecere privata, invitatii vor avea mereu gusturi diferite in ceea ce priveste genurile muzicale. Vei avea iubitori de rock, blues, r&b, rap, muzica populara, latino si tot asa, niciodata o majoritate predominanta. In cazul nuntilor nu se poate merge pe premisa de “cine se aseamana se aduna” ci doar cine se iubeste se aduna.

Ideea este ca tu, ca organizator, vrei sa te simti bine, sa dansezi pe o muzica buna alaturi de invitatii tai, nu vrei sa treci peste acest eveniment stresat ca toti vor sta la mese si vor stramba din nas ca nu e buna muzica.

Recomandarea mea, desi par subiectiv, este un DJ. Poate ca nu este la fel impresionant ca 7 instrumentisti care ocupa jumatate din ringul de dans insa un DJ are in maneca o varietate foarte mare de genuri muzicale si un playlist de zeci de ori mai variat si complet ca orice repertoriu de band.

Mai mult, experienta pe care a acumulat-o de la un eveniment la altul ii permite sa faca ceea ce o formatie nu prea isi permite, sa schimbe ritmul mai rapid, sa mixeze piese din diferite genuri si, cel mai important, sa simta atmosfera si energia publicului.

Un DJ de nunta nu este chiar ca unul de club, un DJ de nunta nu sta cu ochii in butoane ci la invitati! Energia acestora si felul in care reactioneaza pe ringul de dans influenteaza mereu ordinea playlistului.

Pentru o petrecere reusita, credeti-ma, ca DJ-ul are cateva strategii care or sa va surprinda si in acelasi timp, o sa va distreze.

Ca un mic ghid de gasit un DJ tineti minte acesti pasi simpli!

Primul pas: Gaseste UN DJ BUN! Si aici te-am scutit de zecile de cautari pe Google si telefoane pentru recomandari.

Pasul al doilea: Intalnirea la o cafea si punerea in discutie a tuturor cerintelor pe care le ai legate de eveniment. Tot ce tine de partea muzicala trebuie discutat cu DJ-ul. Ce genuri vrei sa predomine, ce piese vrei neaparat sa asculti la nunta ta, ce piesa ai ales pentru Valsul Mirilor si toate aceste aspecte pretioase.

Pasul al treilea: Stabilirea de comun acord a ultimelor detalii, semnarea contractului si linistea ca ti-ai gasit un DJ profesionist.

Restul e distractie!

Leave a Comment on Cum sa iti alegi un DJ profesionist pentru nunta visurilor tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *