UNTOLD a devenit încă de la prima ediție unul dintre cele mai renumite și așteptate evenimente muzicale din lume, atât de către fani, cât și de către artiștii care au urcat pe scene. UNTOLD s-a plasat ani la rând, în topuri de specialitate, înaintea unor festivaluri cu tradiție și renume în lume.

UNTOLD 2021 va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 5-8 august. Organizatorii fac scenarii despre cum ar putea arăta o zi plină de concerte in 2021. Această ediție este reprogramarea celei din vara lui 2020. Ediția de anul acesta se va desfășura, timp de 4 zile și 4 nopți, alături de cei mai mari artiști din întreaga lume, dar și alături de cel mai energic public pe care un festival și-l poate dori.

Organizatorii încearcă să reconfirme toți artiștii anunțați în lineup-ul ediției inițiale. Printre aceștia se numărau până acum se numără Above & Beyond, Afrojack, Alesso, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Eric Pryoz, Iggy Azalea, Lost Frequencies, Martin Garrix, Pussycat Dolls, Steve Aoki, The Script, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Charlotte De Witte, Cirez D, Richie Hawtin, Tale of Us, Borgore, Dub FX, Netsky, Rudimental DJ, Sub Focus (DJ Set), Wilkinson (DJ Set).

Leave a Comment on UNTOLD 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *